Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا تهران، با حضور حسن خلیل آبادی عضو شورای شهر تهران، سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا، قربانی شهردار منطقه 19، علیرضا ناصری پور شهردار باقرشهر ، مجتبی پرک رئیس شورای اسلامی شهر باقرشهر و دیگر اعضای شورا جلسه بررسی تقاطع غیر همسطح سه راهی بهشت زهرا و مشکلات توافق قبلی شورای شهر تهران با شهرداری باقرشهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه حسن خلیل آبادی رئیس شورای اسلامی شهرستان ری، باقرشهر را یکی از شریان های اصلی عبوری در تهران دانست و گفت: اگر با نگاه مثبت و کمک و هم فکری یکدیگر بتوانیم معارض های بوجود آمده در باقرشهر را برطرف کنیم شاهد رشد عمرانی در این منطقه می شویم.

وی قول مساعدت به منظور بازدید شهردار تهران از این منطقه داد و گفت: شهرداری تهران نسبت به باقرشهر بدهکار و مدیون است و هر چند وجود سازمان بهشت زهرا باعث اشتغال زایی در منطقه می شود باعث عوارض بهداشتی ، روانی و شهری را هم در پی دارد و بایستی شهرداری تهران نسبت به این موضوعات نگاه ویژه داشته باشد.

در ادامه مجتبی پرک از توافقات اجرا نشده بین باقرشهر و شورای تهران یاد کرد و گفت: در سال 1387 زمینی به مساحت 160 هکتار در اختیار سازمان بهشت زهرا قرار گرفت و مقرر شد که شورای شهر تهران خدماتی به باقرشهر بدهد که بعضی از آنها به مرحله ظهور و اجرا نرسیده است.

در ادامه جلسه سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا گفت: کلیت شهرداری تهران برای این منطقه منشا خیر و برکت بوده است و از این فضای تعامل در جهت رفاه و آسایش مردم استفاده کرده است .

وی ادامه داد: برای راه و پل بهشت زهرا در ضلع شمالی مبلغ 45 میلیارد تومان هزینه شده است و همه ما به دنبال حل مشکلات هستیم و در مورد زیرگذر تعهد شده می توان گفت که 95 درصد کار پیشرفت داشته است.

بعد از پایان جلسه و بازدید طرفین، توافق شد جلسه ای با حضور حسن خلیل آبادی ، سازمان بهشت زهرا و مسئولین باقرشهر مبنی بر توافق ایجاد گلخانه و ساختمان های اداری در محوطه پارک 33 هکتاری جاده قمصر صورت بگیرد  و در عوض سازمان بهشت زهرا به مساحت داده شده در مکانی مناسب در شهر برای مردم بوستان تهیه کند و همچنین سالانه 5 هزار اصله نهال از سمت بهشت زهرا به شهرداری داده شود.

خبرنگار: مهدی محمدی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهشت زهرا شورای شهر تهران شهرداری شهرداری تهران مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۳۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.   به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.   وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است.    احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است.   از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است.    صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛   نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود.    وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سنگ قبر ۴۵۰ میلیون تومانی در بهشت زهرا(س)!
  • توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران
  • شهرداری تهران کارهای ارزنده‌ای در ۳ سال گذشته انجام داده است
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • ممانعت از حضور عضو شورای‌شهر در منطقه ۱۷/ شربیانی: این اتفاق رسوایی تاریخی است
  • واکنش چمران به پول‌پاشی میلیاردی شهرداری برای مدیرانش: اطلاع ندارم!
  • واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری
  • پاسخ رئیس شورای شهر به پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • چمران: قرارداد با چینی‌ها محرمانه است! / از طرح شهرداری برای پارک لاله اطلاعی نداریم!