Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، این افراد که تعدادشان حدود ۵۰ نفر برآورد می‌شد خود را دست‌اندرکار حوزه تولید بخش مشاغل کاذب و مزاحم ( پلاستیک، کارگاهی و ...)‌ خواندند که پس از خرید زمین از یک نفر مالک، قصد ساخت واحدهای صنفی‌شان را در فاز سوم مجتمع فرخی باقرشهر دارند اما شهرداری اجازه ساخت به آنان نمی‌دهد زیرا می‌گوید که مالک اصلی، فراتر از مجوز و مفاد پروانه، با فروش زمین به تعداد بیشتری از آنچه در جواز قید شده، اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان شهری باقرشهر می‌گویند باتوجه به موضوع حریم، رعایت فاصله خطوط انتقال انرژی و دیگر مسائل زیست محیطی موجود، پروانه ساخت تابع ضوابط قانونی صادر می‌شود اما مالک پس از کسب مجوز، بدون در نظر گرفتن مفاد پروانه و با فروش زمین‌ها به تعداد بیشتری از افراد، زمینه بروز این مشکل را ایجاد کرده است.

به دنبال حضور این تجمع کنندگان مقابل ساختمان فرمانداری ری، فرماندار نیز در جمع آنان حاضر شد و پس از آنکه از نزدیک در جریان مشکلات این افراد قرار گرفت، از همان محل در گفت و گوی تلفنی با شهردار باقرشهر، رسیدگی به مشکلات ذینفعان این مجتمع را خواهان شد.

پس از پیگیری موضوع توسط فرماندار ری، این تجمع نیز پایان یافت و افراد محل را ترک کردند.

چرا اعتراض

خبرنگار ایرنا به دنبال این تجمع برای کسب اطلاعات بیشتر هم با برخی تجمع کنندگان و هم مسئولان متولی گفت و گو کرد.
«محمد» یکی از تجمع کنندگان که قصد احداث واحد صنفی در فاز سوم مجتمع فرخی دارد می‌گوید:‌ سال ۹۱ برای احداث این واحد همه هزینه ها را از ما گرفته‌اند اما اینک اجازه ادامه فعالیت برای بهره‌برداری به ما نمی‌دهند.

وی با بیان اینکه ۲ فاز این مجتمع هم اکنون در حال فعالیت هستند افزود: از آنجا که ما هزینه کرده‌ایم باید به ما هم اجازه فعالیت بدهند.

خبرنگار ایرنا سپس موضوع را از شهردار باقرشهر جویا شد که وی اظهارداشت: مجتمع فرخی در جاده قمصر باقرشهر، محل ساماندهی مشاغل مزاحم شهری است و این مکان بر اساس مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال ۸۷ برای ساماندهی مشاغل مزاحم انتخاب شد.

علیرضا ناصری‌پور تصریح کرد: احداث این مجتمع در سه فاز توسط بخش خصوصی دیده و مجوزهای لازم نیز ارائه شد.

وی اضافه کرد: تکمیل فاز ۳ نیز از سال گذشته در دستور کار قرار گرفت و مالک این مجتمع مجوز ۸۷ واحد صنفی در ۱۳ هزار و ۵۰۰ مترمربع زیربنا را از شهرداری باقرشهر گرفت ولی برخلاف قانون، نقشه و جواز شهرداری، تعهد حدود ۲۰۰ واحد را به دیگر افراد داده و به این تعداد نیز فروخته است تا کارگاه احداث کنند.

شهردار باقرشهر عنوان کرد: مالک اصلی تخلف کرده است و بدون توجه به حریم، فاصله خطوط انتقال انرژی و مسائل مندرج در ضوابط و قوانین و تنها براساس طرح اولیه خود اقدام به فروش، به تعداد بیشتر از آنچه در مجوز آمده، کرده است.

وی ادامه داد: شهرداری که در جریان این رویداد و فروش بخش‌هایی از مجتمع به تعداد بیشتری از شهروندان قرار گرفته، آماده همکاری برای حل مشکل است اما برای انجام موارد اصلاحی این پروژه نیز، مراجعه مالک اصلی به شهرداری مورد نیاز است که اقدام نمی‌کند، این افراد (خریداران) را می‌فرستد و حضور وی لازم است.

تلاش ایرنا برای گفت و گو با مالک اصلی در فاز ۳ که مجوز بهره‌برداری را گرفته تا لحظه انتشار خبر بی‌نتیجه ماند اما مسئولان شهری باقرشهر و شهرستان ری وعده داده‌اند پیگیر حل این موضوع هستند.

به گزارش ایرنا باقرشهر با مساحت ۵۵ کیلومترمربع و جمعیتی بالغ بر ۵۹ هزار نفر در ۱۳ کیلومتری جنوب شهرستان ری قرار دارد.

شهرستان ری به مرکزیت شهرری و با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب تهران واقع شده و دارای پنج شهر شهرری، باقرشهر، کهریزک، قیامدشت و حسن‌آباد است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۵۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملی شاعر بلند آوازه‌ کُرد «میرزا احمد داواشی» برگزار می‌شود

مدیر پژوهشی مطالعات تاریخ و فرهنگ پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان گفت: همایشی ملی در مورد شاعر مردمی بلندآوازه و نام‌آشنای منطقه غرب ایران، میرزا احمد داواشی، نوزدهم اردیبهشت در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مسعود بیننده امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در نظر دارد در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود و همچنین ایجاد بستری برای شکل‌گیری و تقویت گفتمان علمی درباره شاعران و شخصیت‌های فرهنگی مناطق مختلف کردستان در ذیل عنوان سلسله رویدادهای معنوی ایران، همایش ملی میرزا احمد داواشی شاعر نامی منطقه غرب کشور را نوزدهم اردیبهشت سال جاری در دانشگاه کردستان برگزار کند.

وی افزود: از ۴۲ مقاله رسیده به دبیرخانه همایش میرزا احمد داواشی ۳۱ مقاله جهت ارائه به صورت سخنرانی پذیرفته شده و چهار مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

مدیر پژوهشی مطالعات تاریخ و فرهنگ پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان اضافه کرد: در این همایش دو سخنرانی اصلی و ۱۰ پانل تخصصی در طی برنامه‌های همایش اجرا می‌شود.

بیننده با اشاره به زندگی ادبی پربار این شاعر نامی تصریح کرد: میرزا احمد داواشی (۱۳۵۹-۱۲۷۹ ه ش) شاعر شیرین‌سخن، نکته‌سنج، زیباسرا، زیبابین و فصیح واژه است که اشعارش را به زبان کردی و در قالب گویش‌های گورانی-هورامی و سورانی-جافی سروده است.

وی درباره دیگر خصیصه ادبی اشعار این شاعر نامی گفت: میرزا احمد که جزو آخرین اعضای نسل شاعران گوران‌سرای کردستان ایران است در شهر روانسر از توابع استان کرمانشاه چشم به جهان گشوده و قریحه شاعرانگی و استعداد بداهه‌گویش در گستره‌ی جغرافیای فرهنگی این منطقه که طبیعت بکر و زیبای اورامانات، پاوه و جوانرود را شامل می‌شود رشد و نمو یافته است.

دبیر علمی همایش میرزا احمد داواشی اضافه کرد: میرزا احمد که به لقب داواشی معروف است در ذیل اشعارش معمولاً به همان نام خودش یعنی احمد که یکی از نام‌های مبارک پیامبر اسلام (ص) است خود را ندای شاعرانه زده و ختم اشعارش را با بستار زیبای پیامی عمیق و گوهروار می‌آراید، چنین است که لقب داواشی در افواه عامه شهرت دارد و نام احمد همان لقب شعری اوست.

بیننده ادامه داد: بدون شک برگزاری چنین همایش‌هایی فرصتی خواهد بود که از طریق آن شاعران و شخصیت‌های ادبی و فرهنگی ایران در منطقه کردستان معرفی شده و زمینه مناسبی برای تولید متون علمی در مورد آن‌ها و همچنین بستری برای انتشار این یافته‌های علمی و پژوهشی فراهم شود.

وی افزود: این دست از شاعران اگرچه در گستره‌ی وسیع‌تر زبان‌ها و فرهنگ‌های دیگر کمتر شناخته شده هستند، اما صدای زیست جهان واقعی عامه مردم بوده و زبان گویای جامعه و فرهنگ ما به شمار می‌آیند.

کد خبر 751341

دیگر خبرها

  • ۱۶۲ پرونده تخلف به تعزیرات کهگیلویه ارسال شد
  • همایش ملی شاعر بلند آوازه‌ کُرد «میرزا احمد داواشی» برگزار می‌شود
  • سارق میلیاردی طلاجات در باقرشهر دستگیر شد
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • عکس‌های خصوصی دختر شیرازی برای انتقام گیری پخش شد!
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • دستگیری ۷ نفر اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز
  • تشییع شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر
  • بیست‌ودومین شهید گمنام در شهرستان ری آرمید
  • پیکر مطهر شهید تازه تفحص عملیات «خیبر» در باقرشهر تشییع شد